Kézműves kerámia

Felgyorsult világban élünk, ahol mindig jelen van a vágy, hogy felfedezzük a körülöttünk lévő tárgyak szépségét. A kézzel készített kerámia használata fokozza a napi szertartásaink és az ünnepek meghittségét, egyszerűségében és szépségében rálelhetünk arra az apró örömre, ami hiányzik a mindennapjainkból. 

Ezeket a tárgyakat szeretettel, gondoskodással és körültekintéssel hozom létre, hogy megosszam veled az alkotás örömét. Célom, hogy munkám időtálló minőségű legyen, ami harmóniát visz az otthonodba. Lassíts, élvezd a pillanatot és fedezd fel azt a szépséget, ami a tökéletlenségben rejlik, az apró eltérésekben, ami egyedivé és különlegessé teszi a kézzel készült kerámiát!

Rólam

Kárpáti Éva

Sziasztok! Budapesten élő designer vagyok, mindenféle anyaggal dolgoztam, a textíliától a betonig. Ismerhetsz az Annaeva divatmárka tervezőjeként. 

2020-ban hűvösvölgyi műhelyemet fazekas stúdióvá alakítottam át, ami az eddigi kerámia hobbimat egy teljes munkaidős kalanddá változtatta. Azóta folyamatosan fejlesztem tudásom tanfolyamokon, fazekas mestereknél, és nem telik el nap, hogy ne ülnék a korongozógép mellé. Kísérletezem az anyaggal, mázakkal, újabb és újabb technikákkal.

Minden alkotásom a szívemmel és a kezemmel készítem, ezért egyedi és megismételhetetlen. Szívesen készítek megrendelésre tárgyakat, névre szóló ajándékokat saját ötleted alapján. Ha nincs ötleted, de szeretnél valami különlegeset, abban is segítek. Ezekre az Instagram oldalamon is találhatsz példát. Munkámat csakis az alkotás öröme vezérli, ezért az egyediségnek nálam nincs felára. Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél valamit rendelni, fordulj hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.

Stúdióm

Megrendelésedet ezen a címen veheted át személyesen, előre egyeztetett időpontban:

1021 Budapest, Szerb Antal u. 7.